Nieuws van leden

Go Global Logistics
Voor wereldwijde import en export

20150707_VBS-Global-430

Ook nieuw aan de Veldkersweg 39 is Go Global Logistics. Hatem Hares is zelf weliswaar geen echte wereldreiziger, maar als het gaat om goederentransport per pallet of 20” en 40” containers van en naar Nederland dan is hij een echte globetrotter.

Via een wereldwijd netwerk van zo’n 250 agenten regelt Hatem, die van origine Egyptenaar is, alle transport-, verzekerings- en douanefaciliteiten (POL & POD) en volgt hij elke order vanaf fabriek tot aan de plaats van bestemming. Ofwel, van deur tot deur. Over de weg, over zee en door de lucht. Of het nu gaat om het transport van Nederland naar de rest van de wereld of het transport vanuit de rest van de wereld naar Nederland.

Om welk land het gaat dat maakt niet uit, China, Rusland, de VS, Engeland, Zuid Afrika of Zuid Amerika, als het om producten gaat die per pallet of container kunnen worden vervoerd dan bent u bij Go Global Logistics aan het juiste adres. Ook in het geval van zwaar machinetransport of het transport van gevaarlijke stoffen,

Kijk maar op: www.go-global.eu

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Music Entertainment
Music is our drive

 VBS-Music-Center-430

Het pand op de hoek van de Nachtschadestraat en de Veldkersweg werd dit voorjaar betrokken door Music Entertainment. Een leverancier voor evenementen op het gebied van AV-verhuur, Disco Shows en Artiesten in de vorm van ‘live entertainment’.

Arnold Wilgenhof en Lennart de Quartel zijn wat je noemt zakelijke partners in de evenementenbranche, waarbij alles draait om Music en Entertainment. Een wijds begrip, dat zich het best laat verklaren door enige uitleg over de bijdrage die zij leveren aan dit marktsegment. Zoals u zult begrijpen zijn feestjes, congressen, seminars en andere bijeenkomsten onlosmakelijk verbonden met professionele ondersteuning op het gebied van licht, beeld en geluid. Het vormt een belangrijk onderdeel de dagelijkse activiteiten van Arnold en Lennart met hun team.
Zo luisterden zij onlangs nog een PvdA congres op, alsmede een bijeenkomst van ASEM (Asia-Europe Meeting) in aanwezigheid van Koning Willem Alexander. Maar ook verzorgen zij live-stream presentaties voor wereldwijd gevestigde bedrijfsketens, zoals o.a Huisman Equipment, waarbij het nieuws via video verbindingen tegelijkertijd wereldwijd is te volgen.

Daarnaast zijn zij actief met ondersteuning in de vorm van Disco Shows met licht en geluid. Hierin onderscheiden zij bruiloften, schoolfeesten en classic. Het laatste is vooral gericht op bedrijven en over het algemeen worden de lichtshows dan aangepast aan de bedrijfskleuren, zoals in het geval van RABO Bank blauw en oranje. De eerste categorie is gerelateerd aan het particuliere circuit. Hierbij kunnen particulieren ook speciale sets huren voor het met licht en geluid opluisteren van een feestje.

Tenslotte bemiddelen zij ook in live-entertainment en staan zij in contact met een groot aantal artiesten en impressariaten. Voor een groot feest in Nijkerk, georganiseerd voor Energy Wacht leverden zij onlangs nog de Corona’s en Frans Duits. Natuurlijk met daarbij alle benodigde licht- en geluidseffecten. Maar ook als er behoefte aan is verzorgen zij complete bedrijfsreportages of achtergrondprojecties van concept tot uitvoering, waarbij de gehele grafische bewerking ook in handen is van Music Entertainment.

Kortom, heeft u een feestje, dan weet u ze nu te vinden.

Kijk maar op: www.music-entertainment.nl

______________________________________________________________________________________________________________________

Projectstoffering hoe pak je dat aan?

PMR Projectmanagement zorgt dat uw project er gelikt uitziet!

20150710_VBS-PMR-430

Peter Harreman startte in 2004 met zijn activiteiten op het gebied van projectstoffering en is sinds 2012 gevestigd aan de Dotterbloemstraat 5E op het bedrijventerrein Schiebroek. Vooral als het gaat om nieuwbouw, verbouw en renovatie, dan is Peter de aangewezen partner die u ontzorgt als het gaat om projectmanagement , coördinatie en realisatie.

Peter geniet dankzij een jarenlange ervaring in de projectensfeer het vertrouwen van een groot aantal fabrikanten en leveranciers. Dat heeft als voordeel dat hij snel en adequaat invulling kan geven aan uw projecten. Stelt u zichzelf dus de vraag: Hoe kan ik mijn vastgoed qua stoffering het best aanpakken? Dan is Peter uw aangewezen businesspartner. Hij heeft een luisterend oor en komt met een van aanpak waarmee uw projectstoffering van A tot Z is geregeld.

Ongeveer 70% van het werk dat PMR Projectstoffering realiseert wordt aangegeven vanuit het bestek dat de architect voorschrijft. Meestal gaat het daarbij om kantoor – en winkelvloeren, maar ook scholen, zorginstellngen of andere grootschalige projecten.
Peter werkt ‘tailormade’. Dus, zoals de klant het graag wil. Of het nu gaat om het in- en uithuizen van meubilair, vloerbedekking, gietvloeren, houten vloeren, parket, maar ook binnen- en buitenzonwering. Zelfs het aannemen van schilderwerk of ander specialistisch werk en de coördinatie daarvan kunt u met gerust hart aan Peter en zijn team overlaten.

Voor wat betreft trends is Peter up-to-date. Dat is vooral te danken aan de fabrikanten en toeleveranciers binnen zijn netwerk, die hem met regelmaat informeren over de (aller)laatste ontwikkelingen op het gebied van materialisatie en design. Door jarenlange samenwerking met een groot aantal gespecialiseerde bedrijven is Peter bovendien in staat om op basis van hun kennis en ervaring ook buiten zijn core-business de juiste feedback te geven.

Gevestigede bedrijven op ons bedrijventerrein ziet Peter graag langskomen?
Een mooi e aantrekkelijke korting gaat hij dan zeker niet uit de weg. Sterker nog, zijn motto is:
een goed gestoffeerd kantoor is een lust voor het ook en motiveert klanten en medewerkers.
Dus… wat let u. Kijk eens op www.pmr-bv.nl

______________________________________________________________________________________________________________________

Zaakado

Uw kado, is onze zaak!

VBS-Zaakado-430

Aan de Veldkersweg 39 vestigde zich nog niet zo lang geleden onder de hoede van William en Lisa Schildwacht de firma ‘zaakado’! Een klein bedrijf met een ruime ervaring dat alles regelt op het gebied van zakelijke geschenken. En onder dat ‘alles’ is héél veel gerangschikt.

Werkelijk niets is het team van ‘zaakado’ te gek. Zo kan je bij hen terecht voor een eenvoudig relatiegeschenk, van een leuke gimmick tot werkelijk zeer luxe artikelen, maar ook voor uw aan bijzondere (feest)dagen gebonden pakketten, zoals Valentijn, Pasen of Kerst.

Een specialisatie van ‘zaakado’ is het bedrijfsgerelateerde geschenk verbonden aan een eigen loyaliteitsprogramma, dat weer kan worden gekoppeld aan een eigen (bedrijfs)webshop. Een mooi voorbeeld hiervan is een cadeaupakket dat zij hebben samengesteld voor een verzekeraar, zoals een blusdeken, brandblussers, rookmelders, etc. Deze producten biedt de verzekeraar aan klanten aan via de eigen site en tegen een gereduceerde prijs. Afnemers beïnvloeden hiermee hun eigen verzekeringspremie voor inboedel of opstal.

Dit specifieke online cadeausysteem bieden zij onder naam ‘kadoshopmanager’ aan voor iedereen die dit wil gebruiken om zijn medewerkers, leden of klanten te binden. Met dit programma wordt aan bedrijven of verengingen de mogelijkheid geboden om snel en simpel een eigen cadeau-webshop in te richten met de uitstraling en huisstijlkenmerken van de eigen onderneming of vereniging.

De gehele afhandeling en logistiek van alle aan deze webshops gekoppelde cadeaus is in handen van ‘zaakado’. Het bedrijf achter de webshop wordt daar dus niet mee belast. Gebruikers van het loyaliteitssysteem van ‘zaakado’ genieten dus alleen de lusten en niet de lasten. Mooi toch!

Neemt u maar eens een kijkje op hun website: www.zaakado.nl

Ter kennismaking biedt ‘zaakado’ iedereen die is gevestigd binnen het bedrijvengebied 5% korting!

Het team van zaakado, bestaande uit William, Lisa, Francis en Tim.

twitter

Laatste Tweets

RT @PositiefBe: Zeven bedrijven die zijn gevestigd in BE+ deelnemer Bedrijveninvesteringszone Schiebroek hebben een gezamenlijke subsidiea…
14 dagen geleden - reply - retweet - favorite
RT @SureshSoekhai: @Politie_Rdam Hulde aan de boevenvanger uit Schiebroek, ene wijkagent KNUL.
163 dagen geleden - reply - retweet - favorite
Zo gaat de nieuwe Rijksweg A16 lopen nabij #Bedrijventerrein #Schiebroek #Rotterdam https://t.co/YJIOoIU9Az
164 dagen geleden - reply - retweet - favorite

Reacties

Geef een reactie
Om veiligheidsredenen vragen wij u de letters van het onderstaande plaatje over te nemen *


Disclaimer - Colofon - Privacy - Design door Aleman Reclame